Praca: Kucharz
NASZE MAZURY J. MARCZAK M. SADOWSKI SPÓŁKA CYWILNA
Kucharz
Miejsce pracy: Strzygi
Numer: StPr/25/0297
OBOWIĄZKI:
odpowiedzialność za jakość i estetykę serwowanych potraw;pomoc w kreowaniu menu restauracji;wsparcie przy planowaniu i sporządzaniu zamówień na surowce niezbędne do bieżącej produkcji;przygotowywanie i prezentowanie dań zgodnie z recepturami i standardami;współpraca z zespołem kuchni;dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy, przestrzeganie zasad higieny i przepisów BHP.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:
Wymagania inne:
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Wymagania inne:
wykształcenie min. zasadnicze zawodowe - mile widziane gastronomiczne; min. 2 lata doświadczenia zawodowego na ww. stanowisku (z wyłączeniem praktycznej nauki zawodu); aktualna książeczka sanepidowska lub chęć jej wyrobienia; znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP oraz HACCP; pozytywne i otwarte usposobienie; wysoka kultura osobista; dobra organizacja pracy; pasja do gotowania i chęć rozwoju zawodowego;
Miejsce pracy:
Rodzaj umowy:
Wynagrodzenie brutto:
Strzygi
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:
od 4 666 PLN
KONTAKT:
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Brodnicy
Zobacz podobne oferty
Kucharz
-
LEŚNA OAZA ALTO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA Lokalizacja: kujawsko-pomorskie / Okoniny Nadjeziorne, Szosa Gdańska 19 Dodane: dzisiaj
-
- przygotowanie dań, racjonalne gospodarowanie towarem, dbanie o estetykę potraw, utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy książeczka sanitarno-epidemiologiczna mile widziane...
Kucharz
-
Restauracja - Pizzeria "NEAPOL" Radosław Latopolski Lokalizacja: kujawsko-pomorskie / Ciechocinek Dodane: wczoraj
-
- Kucharz Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: średnie branżowe, gastronomiczne Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne Wymagania inne: Wymagane doświadczenie w...
Kucharz
-
ZAJAZD PRZY KOMINKU KATARZYNA RANISZEWSKA Lokalizacja: kujawsko-pomorskie / Wielki Głęboczek Dodane: wczoraj
-
- Przygotowywanie dań zgodnie z menu restauracjiDbanie o jakość i estetykę serwowanych potrawUtrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracyWspółpraca z zespołem...